Skriv til os

Udfyld formularen

Ring til os

Telefon: 40 14 45 00

Alkotester til private og erhverv – forhandler af alkometer

Hos SB Autoelectric er vi autoriseret forhandler af Webasto alkometer, som monteres i biler og bruges som alkotester for at se, om man har drukket for meget til at kunne køre bil. Vi forhandler hovedsageligt alkometer til private og erhvervskunder omkring Kolding, Vejle og Fredericia.

Med vores alkometer fra Webasto får du en brugervenlig og sikker alkotester, der viser et pålideligt resultat hver gang. Alkometeret er fra den tyske producent Dräger, som har mere end 60 års erfaring i alkotest med alkolås, hvorfor det naturligvis er gennemtestet.

Alkometer i transportindustrien

I transportindustrien er der store krav om at køre sikkert, og her kan et alkometer både påvise, at chaufførerne ikke har drukket for meget, så at de ikke må køre, og samtidig styrker sådan en alkotester faktisk også virksomhedens image udadtil. 

Har virksomheden valgt at installere et alkometer i alle deres biler, kan man som kunde være helt sikker på, at alle regler bliver overholdt, og at transporten er sikker.

Sådan fungerer en alkotester

En alkotester fungerer som en alkolås, der har det formål at sikre, at føreren af bilen er i stand til at køre. Ved anvendelse af et alkoholmeter måles der, hvor stor alkoholkoncentrationen i førerens udåndingsluft er, og er den for høj, kan motoren slet ikke startes.

Kontakt os på telefon 40 14 45 00 eller e-mail post@40144500.dk og hør nærmere om vores alkotester og alkometer allerede i dag.

Følg os på Facebook​

Firmanavn & CVR​

SB AutoElectric ApS

CVR: ​31579589

Kontakt os

Telefon: 40 14 45 00

E-mail: post@40144500.dk